Hypotheekadvies van Univé, waar je blij van wordt

Hypotheekadvies van Univ

Hypotheekadvies van Univé, waar je blij van wordt

Een hypotheek afsluiten kan jou als koper een hoop stress opleveren. Er komt immers een hoop op je af waar je misschien geen kennis van hebt. Maar bij Univé hoef je je als koper geen zorgen te maken. Bij Univé geven ze namelijk hypotheekadvies waar je blij van wordt. Waarom dit zo is? Dat lees je in deze blog.

Hypotheekadvies op maat

Het kopen van een huis is voor iedereen anders. Het gaat vaak om jouw persoonlijke situatie. Univé begrijpt dit heel goed en geeft hypotheekadvies op maat. Dit betekent dat ze jouw financiële situatie bekijken en daarop een passende hypotheek adviseren. Het kan hierbij gaan om een startershypotheek of oversluiten van een bestaande hypotheek. Het belangrijkste daarbij is dat het advies volledig is afgestemd op jouw situatie.

Handige online tool

Bij Univé kun je ook gebruikmaken van een online tool genaamd Hypotheek Blik. Dit is een handige tool waarbij je in een paar minuten een eerste indicatie krijgt van hoeveel je kunt lenen en wat ongeveer de maandlasten zijn. Zo kun je alvast globaal zien waar je aan toe bent. Natuurlijk is dit geen definitief advies, maar wel zeer handig om te weten voordat je de stap naar een hypotheekadviseur maakt.

Eerlijk en transparant

Univé heeft als uitgangspunt om eerlijk en transparant te zijn. Daarom geven ze jou als koper goed inzicht in de kosten. Zo weet je precies wat de kosten voor een hypotheekadvies zijn. Dit zorgt ervoor dat je nooit voor verrassingen komt te staan en dat je altijd weet waar je aan toe bent. Door deze open en heldere communicatie voel je je ook beter gehoord en begrepen.

Persoonlijke begeleiding van A tot Z

Univé staat als hypotheekverstrekker bekend om de persoonlijke begeleiding gedurende het hele traject. Dat betekent dat ze je niet alleen helpen bij het aanvragen van een hypotheek, maar ook bij alle administratieve zaken daaromheen. Daarnaast helpen ze je bij het afsluiten van een passende verzekering voor jouw nieuwe woning. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en kun je altijd ergens terecht met vragen.

Klanttevredenheidsonderzoek

Univé stelt klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom voeren ze regelmatig een klanttevredenheidsonderzoek uit. Zo kunnen ze het onderlinge advies en dienstverlening verbeteren. De uitkomsten van deze onderzoeken zijn positief en dit betekent dat het hypotheekadvies van Univé wordt gewaardeerd door de klanten. Dat is toch wat je wilt als koper?

Conclusie

Kortom, de voordelen van het hypotheekadvies van Univé zijn duidelijk. Het hypotheekadvies is op maat, transparant, persoonlijk en betrouwbaar. Het is daarom ook niet gek dat klanten blij worden van het hypotheekadvies van Univé. Waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe Univé jou kan helpen met het kopen van jouw droomhuis.

 

Bron: Univé

 

Deel dit artikel