Dit kan een interim medewerker voor je doen:

interim medewerker

Dit kan een interim medewerker voor je doen:

Waar een interim medewerker en freelancers vroeger wel eens werden gezien als slechts een tijdelijke oplossing. Worden ze in de tijd van nu steeds vaker ingezet om bedrijven voor een langere periode te ondersteunen. En maken ze in veel gevallen zelfs al deel uit van een structurele wervingsstrategie van medewerkers. Zodat je in welk groep wel iemand hebt zitten, waardoor alle stoeltjes goed zijn bezet.

In deze blog gaan wij je helemaal bijpraten over de kracht van deze interim medewerkers van Rooss Interimmers.

Meer hierover lees je hieronder

Wat is een interim medewerker?

Om goed te kunnen weten wat een interim medewerker voor jouw bedrijf, organisatie kan betekenen. Is het ook belangrijk om te weten wat zo’n professional exact voor je kan doen. Een interim medewerker staat ook wel bekend als een detacheringsmedewerker, die over het algemeen werkzaam zijn bij een detacheringsbureau.

Deze partij kun je inhuren wanneer je voor een bepaalde periode een extrakracht nodig bent om iets op te pakken. Dit kan zijn door ziekte, of verlof van je huidige personeel. Of heb je te maken met extra projecten, waar je huidige werknemers niet aan toe kunnen komen? Dan wordt er een detacheerder ingezet om het doel te kunnen behalen, waardoor zij interim bij jou aan de slag gaan.

De voordelen van een interim medewerker?

Nu we je hebben uitgelegd, over wat een interim medewerker precies is. Is het nu de hoogste tijd om je te informeren, over de voordelen die deze partij met zich meebrengt. Allereerst is een detacheerder perfect voor een tijdelijke, maar noch lastige taak. Wanneer jij je als bedrijf aanmeldt bij een detacheringsbureau wordt er voor jouw specifieke klus een perfecte match gezocht. Dat is uiteraard iemand, die de benodigde ervaring en kwaliteiten heeft binnen jouw sector. Want je wil immers iemand inhuren, die het ook echt in zich heeft om het tot een succes te brengen.

En mocht de nood hoog zijn? Dan kan een interim medewerker vaak ook gelijk starten. Want anders blijft het werk zich opstapelen, waardoor het alleen maar meer gaat worden. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Verder brengen deze medewerkers ook veel kennis en ervaring vanuit andere organisaties met zich mee. Die wellicht nog wel eens in jouw voordeel zouden kunnen gaan werken. Zo heb je te maken met een frisse blik en bovendien frisse moed om de opdracht te voltooien.

Wij kunnen het inhuren van een interim medewerker dan ook zeker aanbevelen!

Deel dit artikel