Groothandel webshop: de kracht van een Magento b2b webshop

Magento b2b webshop

Groothandel webshop: de kracht van een Magento b2b webshop

Als groothandel is het cruciaal om een efficiënte en gebruiksvriendelijke webshop te hebben voor jouw zakelijke klanten. Magento, het meest gebruikte open source webshop-platform ter wereld, biedt vele krachtige functionaliteiten. Echter, als je B2B verkoopt, kun je tegen enkele beperkingen aanlopen, aangezien Magento van origine een B2C-platform is. Gelukkig hebben we de perfecte oplossing ontwikkeld: een Magento B2B totaaloplossing met onze eigen extensies!

Koppel je b2b webshop aan je ERP-systeem

Een ERP-systeem is van cruciaal belang voor alle bedrijfsprocessen. Magento B2B-extensies voegen extra functionaliteiten toe aan je Magento-omgeving, die ook kunnen worden gebruikt in je ERP-pakket. Denk bijvoorbeeld aan klantspecifieke prijsafspraken of het tonen van actuele voorraadinformatie in je Magento-webshop. Met jarenlange ervaring in het koppelen van ERP-systemen aan Magento webshops, zijn er oplossingen gerealiseerd voor verschillende ERP-systemen, waaronder de connectie tussen Magento en Microsoft Dynamics Nav.

B2b support voor een soepele werking

Betrokkenheid eindigt niet na de ontwikkeling van jouw B2B webshop.  Organisaties die Magento B2B aanbieden, behandelen niet alleen technische vragen, maar ook vragen met betrekking tot het beheren van je webshop en het verhogen van conversie. Daarnaast zorgen ze ervoor dat jouw webshop altijd up-to-date is met de nieuwste patches, waardoor de veiligheid en snelheid van jouw webshop gewaarborgd blijven.

Ontdek de krachtige functies van onze Magento b2b webshop

Met Magento B2B totaaloplossing wordt een breed scala aangeboden aan krachtige functies om jouw groothandel webshop naar een hoger niveau te tillen:

  • Snelbestellen: klanten kunnen snel en gemakkelijk bestellen via hun eigen bestellijsten en een snel bestelformulier.
  • Gekoppeld aan je ERP-systeem: B2B Suite kan naadloos worden geïntegreerd met jouw ERP-systeem, zodat je altijd de meest actuele product- en klantdata gebruikt.
  • Klantspecifieke prijzen: werk met klantspecifieke prijzen en kortingen in je Magento webshop om de personalisatie te maximaliseren.
  • Betaalcondities: bied klantspecifieke betaalmethoden en betaalvoorwaarden aan in je Magento webshop om aan de specifieke behoeften van jouw B2B-klanten te voldoen.
  • Offertes: geef klanten de mogelijkheid om direct een bestelling te plaatsen of te kiezen voor het aanvragen van een offerte.
  • Afgeschermde login: scherm prijzen af in de B2B webshop of maak de webshop volledig exclusief door een login te vereisen.

 

Met Magento B2B totaaloplossing voor groothandel webshops haal je het maximale uit Magento als B2B-platform. De naadloze integratie van de B2B Suite zorgt voor een efficiënte en gebruiksvriendelijke ervaring voor jouw zakelijke klanten. Bovendien bieden ze volledige ondersteuning en zijn we er altijd om jouw vragen te beantwoorden en je webshop optimaal te laten presteren. Ontdek de kracht van onze Magento B2B webshop en geef jouw groothandel een concurrentievoordeel in de wereld van e-commerce!

Deel dit artikel