Deze technologische trend heeft de toekomst!

technologische trends

Deze technologische trend heeft de toekomst!

Waar technologie in een treinvaart rond ons heen ontwikkelt, maken we onbewust ook ontzettend veel gebruik van technologie. We kunnen haast niet zonder. Hoogstwaarschijnlijk ken je onze volgende trend wel, maar maak je daar nog niet echt gebruik van, namelijk 3D. 3D ken je waarschijnlijk door de 3D films, of de 3D printers. Maar dat is niet waarom wij hier zo enthousiast over zijn. Wij zijn enthousiast over 3D, omdat het vandaag de dag bijna overal op te gebruiken is. D.m.v. een 3D configurator kun jij bijna alles naar 3D omzetten, waardoor producten of diensten een andere dimensie- en gevoel krijgen.

Voorbeeld

1 van de sectoren waarin digitalisatie heel erg speelt zijn de supermarkten. Zowel de lokale en de landelijke supermarkten en of eten en drinken winkels zijn zoekende naar hun productpresentatie. Hoe onderscheid ik mijzelf in de concurrerende markt? Die vragen stellen veel supermarkt eigenaren henzelf. Waarom is het in deze sector zo populair? Dat komt mede door het coronavirus, hierdoor zijn we massaal boodschappen gaan bestellen. Hierdoor is productpresentatie voor supermarkten ontzettend populair geworden. Metachef is de specialist in het presenteren van 3D food producten. Ze hebben de expertise om jou online supermarkt assortiment een extra dimensie te geven. Hierdoor straal je professionalisme uit en creëer je een gevoel bij je producten en naam. Het is eigenlijk zonde als je het niet hebt.

Waarom 3D?

Hoe we het ook wenden of keren, iets wat visueel er goed uitziet erkennen we. Je staat er even bij stil en geniet van de presentatie. En dat is precies het effect wat 3D realiseert. Online is de klant heel gemakkelijk afgeleid en het is de kunst om je klant lang en zo efficiënt mogelijk op je website te houden, met als doel conversie. En daar helpt 3D bij! Want doordat het product bijna werkelijkheid wordt, weet de klant wat hij of zij kan verwachten. Hierdoor zal de teleurstelling minder tot niet zijn. Maar dat is niet het enige…

Je zorgt ook voor een sterkere naam in de branche, al helemaal als je er vroeg bij bent. Je maakt dus indirect een sterkere naamsbekendheid. Daarnaast gaan ze je online supermarkt of eventueel restaurant herkennen aan jou 3D productpresentatie. Dat is precies wat jij wil! Tenminste als we het op onszelf moesten betrekken, dan wisten wij het wel!

Zoals je merkt heeft 3D veel leuke bijkomstigheden voor je online supermarkt, maar het zou ook voor restaurants kunnen, in de basis alles wat met eten en of drinken te maken heeft. Ook doordat we het nog relatief weinig online zien, zal een 3D productpresentatie anno 2022 helemaal onderscheidend zijn!

Deel dit artikel