Tips voor vliegen met kinderen? Check deze 3 tips

vliegen met kinderen

Tips voor vliegen met kinderen? Check deze 3 tips

Als je gaat vliegen met kinderen, zie je daar misschien stiekem toch wel een beetje tegenop. Want stel je baby gaat huilen, je peuter gaat lopen jengelen of je kleuter gaat zich vervelen. Dat kan toch onderbewust een klein beetje stress opleveren.

Op vakantie gaat met immers leuk en ontspannend zijn, dus daarom hebben wij van wereldplaza.nl, de 3 beste tips hebben wij dan ook voor je uitgezocht!

1: Vliegen met kinderen? Gewoon doen!

Je kan allerlei scenario’s, vooraf in je hoofd prenten en je op basis daarvan ontzettend druk maken. Ontzettend vervelend als je het ons vraagt! Daarom bevelen wij je eigenlijk aan om er gewoon voor te gaan, want wees eerlijk 3 uur bijvoorbeeld: naar een Europese overleef je wel en de medepassagiers ook wel.

En onthoudt ook, dat iedereen vroeger ooit klein is geweest. Ook al kunnen wij volwassenen ons, dat soms nog lastig voorstellen. Toch is het zo, dus daarom bevelen wij je aan om gewoon lekker te gaan vliegen.

2: Zorg voor voldoende afleidingen

Waarschijnlijk kende je deze tip al, maar toch benoemen wij alsnog even. Zorg ervoor, dat je tijdens de vlucht en vooral met het opstijgen en landen voor voldoende afleiding. Waar moet je dan aan denken? Bijvoorbeeld: laat je kinderen iets eten, tijdens het opstijgen en landen dit verlicht de druk op hun kleine oortjes.

Daarnaast bevelen wij je aan om gedurende de vlucht voldoende afleidingen te hebben. Zo kun je ze bijvoorbeeld: kleine cadeautjes, die ze tijdens de vlucht mogen uitpakken. Zo hebben ze iets om naar uit te kijken, maar houd je ze ook even afgeleid.

3: Het verschonen, is een belangrijke tip voor vliegen met kinderen

Oh, oh.. je peuter heeft zijn of haar luier vol gepoept en nu? Dan is het zaak om dit tijdig te regelen en absoluut niet de op de stoel. Want uiteraard kun je dit van je eigen kinderen prima hebben. Alleen is het de vraag of je medereizigers, dit ook zo zullen ervaren.

Verschonen dient dus wel uit netheid wel in het kleine hokje gedaan te worden, ook wel bekend als het vliegtuigtoilet. Hiervoor is het wel handig, dat jouw kleine bengel is aangekleed in makkelijke praktische kleding, dus laat al die moeilijke modebewuste kleding stukken nog maar in de tas. En vergeet natuurlijk niet om de billendoekjes, luier, reserve luiers en een kleedje mee te nemen, zodat jij maximaal bent voorbereid. En ook écht iets aan onze tips voor kinderen hebt gehad!

Deel dit artikel