Lees onze handige tips en trucs voor als je een badpak wilt kopen

badpak

Lees onze handige tips en trucs voor als je een badpak wilt kopen

Badpakken zijn in verschillende maten, modellen en kleuren verkrijgbaar en je wilt natuurlijk een mooi badpak waarmee je voor de dag kunt komen. Maar hoe weet je zeker dat je een mooi model koopt? Die je niet alleen mooi vindt, maar die ook de mooie delen van je lichaam accentueren en de iets minder mooi delen verbergt. In onze blog geven we handige tips en trucs over hoe je straks modieus en stralend een frisse duik kunt nemen.

Zorg ervoor dat je de juiste maat koopt

Wist je dat je een bepaald model badpak in wel 195 verschillende maten kunt kopen? Vast en zeker niet en toch is het zo. Dus hoe weet je dan ook zeker dat je de juiste maat koopt? Het badpak moet niet alleen goed om het lichaam sluiten, maar ook comfortabel zitten. Een te groot of een te klein model kunnen gênante situaties opleveren. Denk aan dat de stof tussen je billen gaat zitten of dat het pak zich om het lichaam draait. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Als je jouw bh maat weet kun je al stappen in de goede richting zetten. Dan is de kans groot dat je een maat kiest die goed aansluit, maar je weet het pas zeker als je het badpak hebt gepast!

Ga voor een uitbundige kleur of kies voor een print?

Als je op safe wilt spelen kies je logischerwijs voor een zwart model, maar het is een trend om een badpak in een uitbundige kleur of met een print te kopen. Het mag op een zonnige vakantiebestemming ook wel iets vrolijker zijn dan een ietwat saai zwart badpak. Kies voor een felle kleur, zoals rood of geel of ga voor een mooie print. De tijgerprint is bijvoorbeeld weer helemaal terug van weggeweest! 

Badpak met uitsparingen

Een badpak moet functioneel en mooi zijn, maar veel dames willen zich ook sexy voelen. Je krijgt er immers een kick en een egoboost van als je op het strand de hoofden ziet omdraaien als je voorbij loopt. Kies dan voor het badpak met uitsparingen. Veel vrouwen denken dat ze er het lijf niet voor hebben, maar niets is minder waar. Dit model zorgt er juist voor dat het je mooie lichaamsdelen accentueert terwijl de minder mooie delen goed worden verborgen.

Badpak met voorgevormde cups

Een badpak met voorgevormde cups is een populaire trend en dat is ook niet zo vreemd. Veel dames dragen namelijk al bh’s met voorgevormde cups en dat comfort willen ze ook ervaren wanneer ze in badmode over het strand wandelen of in het zwembad dobberen. Voorgevormde cups zorgen er niet alleen voor dat je meer comfort ervaart, maar het ziet er ook nog eens fantastisch uit! Het kan dus je zelfvertrouwen een flinke boost geven. Badpakken met voorgevormde cups zijn evenals traditionele modellen in verschillende modellen, maten en kleuren of prints verkrijgbaar.

Corrigerende badpakken kopen, is dat een goed idee?

Vrouwen met een maatje meer, lovehandles en grotere borsten willen zich natuurlijk wel comfortabel voelen als ze op het strand lopen of in het zwembad dobberen. Waar traditionele badpakken soms niet de beste keuze zijn is het wel slim om bijvoorbeeld een corrigerend badpak te bestellen. Deze badpakken zorgen ervoor dat je jouw zwembandjes en het buikje kunt verbergen en zo loop je vol zelfvertrouwen over het strand. Corrigerende badpakken zijn evenals de modellen die we hebben benoemd verkrijgbaar in verschillende modellen en uiteenlopende kleuren of prints.

Deel dit artikel