Afscheidscadeau voor de juf, dit is leuk!

afscheidscadeau juf

Afscheidscadeau voor de juf, dit is leuk!

Wanneer je het hele jaar les hebt gehad van je meest favoriete leerkracht, je eigen juffrouw, dan is het zoeken naar een afscheidscadeau juf. Iets wat zeker niet vergeten mag worden, omdat je je leerkracht immers wilt bedanken voor het afgelopen schooljaar. En jij ze hierdoor zeker aan het einde van het schooljaar in het zonnetje kan zetten. Om ze de aandacht te geven, die zij de klas het hele jaar al hebben gegeven.

In deze blog gaan wij je in ieder geval meer vertellen, over een goed afscheidscadeau voor je juf.

Waarom bedanken we leerkrachten?

Een afscheidscadeau juf, is iets wat eigenlijk vanzelfsprekend is. Maar waarom bedanken we onze leraren eigenlijk? Het is namelijk een gebaar om de juf of meester, extra in het zonnetje te zetten. Vaak is dat dan ook vanuit de ouders georganiseerd, waar de kinderen uiteraard een grote rol in meespelen. De leerkracht staat namelijk het hele jaar dag in en dag uit voor de klas met alle liefde en aandacht voor alle kinderen van de klas.

Misschien is dit ook wel de meest lastige baan van Nederland, want je hebt veel druk te maken. Het leraar zijn, is dus nog niet zó heel erg makkelijk. En dat verdient wel een bedankje zeker aan het einde van schooljaar. Gaan de kinderen naar een hogere klas? Of gaan ze na de zomervakantie officieel naar het voortgezet onderwijs? Wat de reden, ook mag zijn het bedanken van een leerkracht, is iets wat best leuk mag zijn. Een afscheidscadeau, is dus zó gek nog niet.

Hieronder gaan wij je meer vertellen, over wat je nou echt kunt geven als bedankje juffen.

Kies eens voor deze opties als afscheidscadeau juf

Je hebt natuurlijk veel opties wanneer het gaat om het vinden van een cadeautje voor je juffrouw. Echter, is het dan ook zo, dat je groots en kleins kunt uitpakken. Kies je bijvoorbeeld: voor merci chocolaatjes met de tekst: ‘bedankt dat je leraar bent’, of heb je toch liever een ouderwetste melkfles helemaal gevuld met snoepjes. Waar je het logo en de tekst, uiteraard van kunt personaliseren. Helemaal perfect wanneer je jouw juf extra in het zonnetje wilt zetten, als bedankje voor het schooljaar.

Daarnaast kun je misschien ook kiezen voor een gepersonaliseerd setje speelkaarten, waardoor je juf jullie nog lang zal herinneren. Deze uiteraard ook in verschillende ontwerpen aan te schaffen. Kies voor het gepersonaliseerd krijt ontwerp. Waar de case van de kaarten een leuke boodschap kan bevatten. Wij weten dan ook zeker, dat jouw juf jullie dan ook nooit meer zal vergeten!

 

Deel dit artikel