Activiteiten en recreatieve bezigheden om te doen op en in de buurt van een camping

Camping Polleur

Activiteiten en recreatieve bezigheden om te doen op en in de buurt van een camping

De Ardennen biedt niet alleen prachtige campingfaciliteiten, maar ook een opwindend aanbod aan recreatieve en sportieve activiteiten die geschikt zijn voor elk lid van het gezin. Of het nu sportieve uitdagingen zijn of eenvoudige ontspanning in de natuur, er gebeurt iets leuks op en rond het terrein! Hieronder vind je een aantal leuke activiteiten waaraan je kunt deelnemen tijdens je bezoek aan de Ardennen

Wandelen en fietsen

De Ardennen staan bekend om het prachtige landschap en de overvloed aan wandel- en fietspaden, waardoor bezoekers volop de gelegenheid hebben om de weelderige heuvels, pittoreske dorpjes, adembenemende vergezichten en talloze fietsroutes te ontdekken, geschikt voor zowel beginners als ervaren fietsers en wandelaars.

Watersporten

De Ardennen biedt vele watersportactiviteiten voor avontuurlijke zielen om ze bezig te houden tijdens een bezoek aan deze plek. Van kajakken en kanoën op kronkelende rivieren, waarbij je geniet van prachtige landschappen terwijl je ze doorkruist, tot zwemmen, vissen en zelfs raften in de buurt!

Sportvelden en speeltuin

Op Campingpolleur.be zijn er verschillende sportvelden waar gasten wat van hun energie kunnen spenderen door te voetballen, volleyballen of tafeltennissen tegen vrienden of familieleden. Jongere gasten hebben ook toegang tot een avonturenspeelplaats waar ze op kunnen klimmen en plezier kunnen maken.

Zwembad en wellness

Geniet van een verfrissende duik terwijl je ligt te luieren op de ligstoelen rond een verwarmd buitenzwembad. Geniet van de rustige sfeer met sauna’s en bubbelbaden in het wellnesscentrum voor ultieme ontspanning en sereniteit.

Camping Polleur biedt volop mogelijkheden voor avontuur, ontspanning en plezier voor alle soorten vakantiegangers, zodat je vakantie een ervaring wordt om nooit te vergeten. Ontdek de prachtige natuur, maak gebruik van de faciliteiten op deze camping aan de rivier en ontdek alles wat de Ardennen te bieden hebben!

 Camping Polleur

Deel dit artikel